Russell Crowe: Suhtaudun ihmisiin vilpittömästi

Oscar-voittaja Russell Crowe palaa valkokankaalle elokuvassa A Good Year – Mainio vuosi.

Filmi kertoo Crowen esittämästä Max Skinneristä, jonka lennokas ura Lontoon bisnesmaailmassa kaatuu esimiehen juonittelun seurauksena. Skinner lähtee etsimään elämälleen uutta suuntaa ja muuttaa Englannista Etelä-Ranskaan hoitamaan sedältään perimäänsä viinitilaa.

Marraskuussa Suomeen saapuvan filmin lehdistötilaisuudessa rennonoloinen Crowe suostui puhumaan myös henkilökohtaisia. Kiivaasta temperamentistaan tunnettu tähti vakuutti olevansa loppujen lopuksi hyväsydäminen ja rehti tyyppi.

- Minulla on vaarallinen tapa ottaa ihmiset sellaisina kuin he ovat. Olen edelleen sellainen eikä minulla ole taka-ajatuksia. Lähestyn jokaista ihmistä hyvin vilpittömästi ja niin suhtaudun elämään, Crowe analysoi.

- Monet sanovat minulle, että minun pitäisi olla katkeroitunut kokemusteni takia, tai minun pitäisi olla tiukempi sen suhteen kenet päästän elämääni ja lähipiiriini. Se ei kuitenkaan ole minun juttuni, joten suhtaudun ihmisiin hyvin välittömästi. Sen takia minulla on monia hienoja ystäviä. En halua brassailla nimillä, mutta kävin juuri illallisella Elvis Costellon kanssa. Kummallakin oli vapaa ilta, joten menimme syömään ja keskustelimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Siinä istuin lapsuuden sankarini kanssa - rokkarin, joka kirjoitti suosikkikappaleeni. Työni on antanut mahdollisuuden tähän, mutta näin ei tapahtuisi, jos en osaisi suhtautua ihmisiin rehdisti ja välittömästi, elokuvatähti summaa.

(MTV3-AP)

Lue myös:

    Uusimmat