Russell Brand: Seksiä yhdeksän naisen kanssa samana yönä!

Katy Perryn aviomies Russell Brand on paljastanut harrastaneensa kerran seksiä peräti yhdeksän naisen kanssa yhden yön aikana.

Koomikko Russell Brand, 35, myöntää, että pahimpina naistenmiesaikoinaan hänellä saattoi olla useita naisia sängyssään saman päivän aikana. Kerran hän harrasti seksiä yhdeksän naisen kanssa yhden yön aikana.

– Harrastin yleensä seksiä eri naisten kanssa kolmesta viiteen kertaa päivässä. Kerran Irlannissa minulla oli yhdeksän eri naista yön aikana, Brand kertoi aiemmasta seksi-addiktiostaan Big Issue -lehdelle.

Vaikka Brand kaatoi lukemattomia naisia sänkyynsä, hän sanoo, ettei seksi aina ollut tajunnanräjäyttävää. 35-vuotias koomikko tunnustaa myös käyttäneensä julkisuutta hyväksi naisseuraa etsiessään.

– Kun harrastaa seksiä niin usein, niin jotkut kerrat niistä ovat väkisinkin tylsiä. Julkisuus takasi minulle sen, ettei minun tarvinnut käydä ensin puuduttavilla treffeillä ja sen jälkeen soitella naisille. Saatoin vain sanoa, että nyt harrastetaan seksiä.

Nykyään Katy Perryn kanssa naimisissa oleva Brand on aiemmin seurustellut muun muassa Kate Mossin ja Holly Madisonin kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja