Mainos

Ruoveden huumejutussa vangittiin yhdeksän

Vaasan seudulla on vangittu yhdeksän henkilöä laajan huumerikostutkinnan yhteydessä.

Ruoveden huumejutussa on vangittu tähän mennessä kaikkiaan yhdeksän henkilöä. Yksi vangituista on Hämeestä ja loput Pohjanmaalta. Kaikki ovat Suomen kansalaisia.

-Näyttää siltä, että jutun pääepäillyt on nyt saatu kiinni, sanoo rikoskomisario Risto Lammi, toinen jutun tutkinnanjohtajista. Lammin mukaan kysymyksessä saattaa olla laajin Suomessa koskaan tutkittu huumausainerikosvyyhti. Useat epäillyt ovat aiemmin joutuneet tuomituiksi törkeistä huumerikoksista.

Poliisi ja tulli pääsivät juttuun kiinni maaliskuun lopulla, kun Ruovedellä takavarikoitiin noin sata kiloa hasista. Myöhemmin poliisi on epäiltyjen kotietsinnöissä löytänyt hieman lisää hasista sekä pieniä eriä amfetamiinia. Huumeiden lisäksi takavarikkoon on saatu käsiaseita ja ammuksia sekä käteistä rahaa ja ajoneuvoja.

Uusin vangitsemispäätös tehtiin tänään Tampereen käräjäoikeudessa. Juttuun liittyviä vangitsemisia on ollut myös muissa käräjäoikeuksissa. Tutkinnassa ovat mukana Keskusrikospoliisin yksiköt sekä Vaasassa että Tampereella.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.