Mainos

Ruotsissa suuri joukkotappelu

Kahden miehen välinen riita johti tappeluun, johon osallistui yli 200 ihmistä Eskilstunassa Keski-Ruotsissa yönä.

Tappeluun osallistui parikymmentä päänsä kaljuksi ajanutta ns. skiniä ja arviolta 200 henkilöä, joilla on maahanmuuttajatausta.

Aseina käytettiin kiviä ja rikottuja pulloja ja useita ihmisiä joutui hakeutumaan sairaalaan, tosin lievien vammojen vuoksi. Heidän joukossaan oli naispoliisi, joka sai rikkinäisestä pullosta niskaansa. Neljätoista miestä pidätettiin virkavallan vastustamisen vuoksi. He ovat 18-29-vuotiaita ja skinejä.

-Se oli ainoa mahdollisuus saada tappelu päättymään. Kahtasataa maahanmuuttajaa ei voi raahata poliisiasemalle, sanoi päivystävä komisario Olle Krafft. Eskilstunan poliisi ei tänään tiennyt, mikä tappelun aiheutti muuta kuin että tappelijoita oli ensin kaksi.

-Sen jälkeen muodostui kaksi leiriä. He asettuivat rintamaan toisiaan vastaan ja se oli sitä myöten selvää, Krafft kertoi. Maahanmuuttajat ja muukalaisvihamielisyydestään tunnetut skinit ovat ennenkin tapelleet Eskilstunassa, mutta Krafft ei pystynyt tänään sanomaan, ovatko nyt pidätetyt neljätoista poliisin tuttuja.
(STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.