Mainos

Ruotsissa etsitään poliisimurhaajaa

Ruotsalaispoliisi hakattiin viime yönä kuoliaaksi Hedemorassa Taalainmaalla. Ruotsin rikospoliisin johtajan mukaan on melko selvää, että teolla on jotain tekemistä uhrin viran kanssa.

Ruotsalaispoliisi

Ruotsin poliisi etsii Hedemorassa Taalainmaalla poliisin surmaajaa. Ruotsalaispoliisi hakattiin kuoliaaksi viime yönä. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä. Ruotsin rikospoliisin johtaja Lars Nylen sanoi poliisin lähtevän siitä olettamuksesta, että surmatun ammatti liittyy tekoon. Surmattu ei tiettävästi ollut saanut uhkauksia.

- On surullista, että oikeudenvalvojat joutuvat tällaisen kohteeksi. On melko selvää, että tällä on jotain tekemistä viran kanssa, Nylen totesi.

Poliisi ja ambulanssi hälytettiin kello 0.17 hedemoralaiseen osoitteeseen. Poliisi löysi sieltä kadulta makaamasta verisen elottoman miehen. Mies vietiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Poliisin mukaan surmattua oli lyöty päähän.

Surmattu tunnistettiin myöhemmin taalainmaalaiseksi 50-vuotiaaksi poliisiksi. Hänet löydettiin kotipihansa edustalta. Tapetulla poliisilla oli surmahetkellä päällään siviilitakki, mutta sen alla poliisiunivormun paita.

Komisario Sten Sabel kertoi, että surmattu oli lähtenyt työpaikaltaan Falunista kello 23:n aikaan. Hedermoraan saavuttuaan hän pysäköi virka-auton poliisilaitoksen autotalliin. Ennen kuin hän lähti kävelemään kohti kotiaan hän tapasi laitoksella työkaverinsa.

Hedermorassa järjestettiin eilen Daladansen-musiikkifestivaali. Surmapaikka on vain parin sadan metrin päässä festivaalialueesta. Poliisi toivookin, että liikkeellä olleet ihmiset ovat nähneet jotain ja voivat auttaa surman selvittämisessä.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.