Mainos

Ruotsinlaivojen matkustajien pitää yhä varautua myöhästymisiin

Ruotsin ja Suomen välinen laivaliikenne kulkee osin poikkeusaikatauluissa hankalan jäätilanteen vuoksi. Laivamatkustajien kannattaa yhä varautua myöhästymisiin.

Viking Linelta kerrotaan, että liikenne sujui eilen ilman suurempia ongelmia. Helsingin ja Tukholman välillä yhtiön laivat noudattivat normaaleja lähtöaikoja, mutta Turun ja Tukholman välillä laivat kulkevat poikkeusaikatauluissa vielä tiistaihin asti. Sen jälkeen myös aamuvuorot Turun ja Tukholman välillä alkavat taas liikennöidä.

Laivat kulkevat eteläistä Sandhamnin väylää pitkin, sillä niiden tavallisesti käyttämä pohjoisempi väylä on yhä suljettu liikenteeltä vaikean jäätilanteen vuoksi.

- Eilen iltapäivällä Isabella ajoi Tukholmaan pohjoisempaa Furusundin väylää Ruotsin jäänmurtoviranomaisten pyynnöstä ikään kuin koelaivana, kun siihen oli jäänmurtaja avannut väylän, sanoo viestintäjohtaja Tuomas Nylund Viking Linesta.

Myös Silja Linelta kerrottiin, että sen matkustajalaivat ajoivat tänään normaaliaikataulujen mukaisesti. Pienet muutokset tai viivytykset ovat silti mahdollisia.

Varustamot kertovat poikkeusaikatauluista ja laivojen arvioiduista saapumisajoista verkkosivuillaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.