Mainos

Ruotsin prinssi kuvaa luontoa

Ruotsin prinssi opiskelee graafista suunnittelua. Suomessa nyt esillä olevat prinssin luontokuvat on kuvattu Uppsalan kasvitieteellisessä puutarhassa.

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa Espoossa on ensi vuoden puolelle saakka esillä Ruotsin prinssin Carl Philipin ottamia luontovalokuvia. Prinssi osallistuu En glimt av paradiset eli Kurkistus paratiisiin -näyttelyllä kasvitieteilijä Carl von Linne'n 300-vuotisjuhlan viettoon.

Näyttelyn kuvat on otettu Uppsalan kasvitieteellisessä puutarhassa.

-Vaikeinta oli yrittää nähdä pieni suuressa kokonaisuudessa, nähdä toisin, tuoda esiin yksityiskohtia, prinssi Carl Philip kertoi avatessaan näyttelyn tänään Espoossa.

Yhteistyössä valokuvaaja Mattias Klumin ja muotoilija Michel Östlundin kanssa tehtyyn näyttelykokonaisuuteen kuuluu myös musiikki.

Prinssi Carl Philip päätti graafisen suunnittelun opintonsa Forsbergin koulussa viime vuoden keväällä. Lopputyönään hän dokumentoi ja valokuvasi Tukholman Sankta Claran seurakunnan sosiaalista avustustyötä. Tänä keväänä hän on jatkanut graafisen suunnittelun opintojaan Yhdysvalloissa.

Hanasaaren näyttely on esillä 6. tammikuuta saakka.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.