Mainos

Ruotsin prinsessahäät suorana MTV3-kanavalla

MTV3 on mukana lauantaina Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja hänen sulhasensa Daniel Westlingin häissä Tukholmassa.

Ruotsissa tapahtumaa selostavat Huomenta Suomi -ohjelmasta tuttu Sanna Kiiski ja kirjeenvaihtaja Kari Lumikero. Kommentaattorina toimii muotisuunnittelija Tiia Vanhatapio. Kari Lumikero oli paikalla jo kun Kaarle Kustaa ja Silvia menivät naimisiin vuonna 1976, mutta Sanna Kiiskelle tämä on ensimmäinen kerta kuninkaallisten häiden selostajana.

Hääseurueen ja muun juhlakansan liikkeitä Tukholman kaduilla puolestaan seuraa Kymmenen Uutisten loppukevennyksistä tuttu Mika Tommola. Tommola suuntaa perjantaina Tukholmaan laivalla yhdessä intohimoisimpien Victoria-fanien kanssa.

Helsingin studiosta kommentointiin osallistuvat romantikoksi itseään kutsuva Roman Schatz, suurlähettilään vaimona juhlaetiketteihin perehtynyt Janina Vilén sekä Meidän häät -ohjelmasta tuttu Lola Wallinkoski.

Virallinen häälähetys alkaa lauantaina kello 16.00 MTV3-kanavalla.

Victorian ja Danielin häiden tunnelmaan voi virittäytyä kuitenkin jo kello 15.25 alkavalla Yksinoikeudella: Victoria ja Daniel häiden alla –ohjelmalla.

Uusimmat uutiset Victorian ja Danielin häistä päivittyvät häiden erikoissivustolle, sivuilta voi seurata myös TV4:n suoraa häälähetystä kello 9-24 ja jatkuvasti päivittyvää kuvagalleriaa häiden etenemisestä.

TV4:n häälähetys alkaa lauantaina 19.6. kello 9.00. TV4:n häälähetykseen tästä

Kuvagalleriaan tästä

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.