Mainos

Ruotsin poliisille runsaasti vihjeitä etsitystä miehestä

Ruotsin poliisi on saanut runsaasti vihjeitä Anna Lindhin murhatutkijoiden etsimästä miehestä.

Sairaalalähteet puolestaan kertovat, että Lindhiä puukottanut mies on tuntenut kohtuullisen hyvin ihmisen anatomiaa. Puukottaja nimittäin osasi iskeä juuri siihen kohtaan, missä isku aiheuttaa suurimpia tuhoja. Lisäksi puukottaja on myös kiertänyt veistä haavassa, mikä viittaa asiantuntemukseen.

Lehtitietojen mukaan tutkimuksissa olisi löydetty muitakin kuin uhrin verijälkiä. Poliisi ei vahvista näitä tietoja.

Ruotsin poliisi sai runsaasti vihjeitä pitkin eilisiltaa ja viime yönä, kun kuvia Anna Lindhin murhatutkijoiden etsimästä miehestä julkaistiin tiedotusvälineissä. Niissä näkyvän henkilön kasvot on kuitenkin häivytetty tunnistamattomiksi.

Viranomaiset kävivät läpi kaikki vihjeet, jotka tulivat nimellään esiintyneiltä henkilöiltä. Poliisin kerrottiin etsineen tietojen perusteella kuvassa näkyvää miestä myös Tukholman keskustasta mutta ilman tulosta. Parilla hälytyskerralla mies, jonka tuntomerkit sopivat kuvaan, ehti kadota ennen poliisin saapumista paikalla. Muutkaan yleisövihjeet eivät ole tuottaneet vielä tulosta.

Kuvaa ei pitänyt alun perin päästää yleiseen levitykseen, mutta iltapäivälehdet saivat sen käsiinsä perjantaina. Poliisi pelkää kuvan vaikuttavan liikaa silminnäkijälausuntoihin.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.