Mainos

Ruotsin poliisi vapautti pidättämänsä suomalaisen palkkasoturin

Suomen poliisi ei ole onnistunut löytämään riittävästi todisteita kahta suomalaista palkkasoturia vastaan, joita epäillään sotarikoksista Kosovossa. Tämän vuoksi Ruotsin poliisi joutui päästämään vapaaksi 29-vuotiaan palkkasotilaan, joka saatiin kiinni viime yönä.

Mies pidätettiin Upplands Väsbyn esikaupunkialueella Tukholman pohjoispuolella, kun hänen autonsa pysähtyi moottoritielle. Poliisi pidätti miehen rutiinitarkastuksen yhteydessä, saatuaan selville että hänet on etsintäkuulutettu. Mies kuitenkin vapautettiin jo ennen neljää samana aamuna, koska näyttö häntä vastaan ei ollut riittävä.

Vapautetun palkkasoturin 25-vuotias toveri oli vangittuna Suomessa, mutta hänetkin jouduttiin vapauttamaan joitakin päiviä sitten, koska häntä vastaan ei kyetty esittämään riittävästi todisteita.

Epäilyt kahden suomalaisen palkkasoturin osallistumisesta sotarikoksiin Kosovossa heräsivät, kun Tanskan poliisi alkoi lehtihaastattelun perusteella tutkia 26-vuotiaan tanskalaisen palkkasoturin toimia Kosovossa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.