Mainos

Ruotsin poliisi teki huumeratsian Silja Linen laivalle

House- ja teknojuhlia järjestävän yrityksen vuokraama risteily päättyi huumeratsiaan Tukholman satamassa. Poliisi pidätti yli 30 nuorta.

Tukholman poliisi on tehnyt viikonvaihteessa ratsian Silja Line -varustamon Suomen-laivaan. Ruotsin television alueellisen uutisohjelman ABC:n mukaan poliisi pidätti ratsian yhteydessä yli 30 nuorta huumerikoksista.

House- ja teknojuhlia järjestävän yrityksen vuokraama laiva lähti perjantaina Tukholmasta risteilylle kohti Turkua. Ratsia tehtiin laivan palatessa Tukholmaan.

Risteilyllä oli jopa 2000 nuorta eri puolilta Ruotsia. Poliisin mukaan matkustajina oli useita huumerikoksista tuomittuja henkilöitä.

Poliisilla oli myös omat edustajansa mukana laivalla. He kertoivat varsin avoimesta huumeidenkäytöstä. Kun laiva palasi takaisin Tukholmaan, poliisi ja rajavartiolaitos odottivat satamassa. Poliisin mukaan monet tiputtivat huumeitaan tulohallin lattioille, kun he huomasivat virkavallan saapuneen paikalle.

Siljan tiedotuspäällikön Thomas Nylundin mukaan varustamo on aiemminkin työskennellyt yrityksen kanssa, eikä sen toiminnassa ole tätä ennen ollut huomauttamista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.