Mainos

Ruotsin pedofiili tunnustaa lisää rikoksia

Karlstadissa läntisessä Keski-Ruotsissa pidätetty 27-vuotias mies on tunnustanut sekaantuneensa lapsiin myös aiemmassa työpaikassaan keskiruotsalaisessa kaupungissa, kirjoitti Expressen-lehti tänään. Kaupungin nimeä ei ole paljastettu. Miestä vastaan ei ole tehty rikosilmoitusta kyseisenä ajanjaksona, mutta ei ole mitään syytä epäillä hänen omia tietojaan, sanoi poliisitutkimuksista tietävä henkilö lehdelle. Rikostarkastaja Laila Norstedt Persson kiisti kuitenkin lehden tiedon ja sanoi, että tutkimukset keskittyvät vain Karlstadiin.

Lastenhoitaja julistettiin eilen iltapäivällä vangituksi, kun hänen oli todettu tehneen sukupuolista väkivaltaa seitsemälle 1-5-vuotiaalle lapselle yksityisessä päiväkodissa Karlstadissa Vermlannissa viime vuoden maaliskuun ja tämän vuoden toukokuun välisenä aikana. Uhrit ovat sekä tyttöjä että poikia. Lastenhoitajaa syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä sukupuolisesta hyväksikäytöstä.

Tutkijoiden mukaan mies on saattanut tehdä sukupuolista väkivaltaa jopa 50 lapselle päiväkodeissa. Mies on viime vuosina työskennellyt ainakin neljässä päiväkodissa, mm. Örebron läänissä. Ennen karlstadilaiseen päiväkotiin tuloaan hän oli sijaisena kahdessa kunnallisessa päiväkodissa.

Karlstadilaisen päiväkodin omistajaa arvostellaan nyt siitä, ettei hän tehnyt rikosilmoitusta miestä vastaan. Hän joutuu kuitenkin joka tapauksessa esitutkinnan kohteeksi. Expressenin mukaan päiväkodissa oli 22 lasta, vaikka sillä oli lupa vain 15:een.

Mies erotettiin, kun raiskaukset paljastuivat. Päiväkodin omistaja ei kuitenkaan tehnyt rikosilmoitusta, vaan vasta äskettäin kahden lapsen vanhemmat. Omistaja sanoi, ettei hän ilmoittanut miehestä poliisille, koska epäilyt olivat hyvin epämääräisiä.
(STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.