Mainos

Ruotsin-laivalla rekan alle jäänyt oli ruotsalainen

Eilen Viking Amorellan autokannella rekan alle jäänyt mies oli ruotsalainen. Turun poliisin mukaan vuonna 1987 syntynyt mies asui Tukholmassa.

Kuolemaan johtanut onnettomuus sattui satamassa eilen aamulla puoli kahdeksan jälkeen, kun autot alkoivat ajaa ulos laivasta. Mies kuului kahdeksanhenkiseen seurueeseen, joka oli miniristeilyllä. Kukaan seurueen jäsenistä ei ollut ehtinyt kaivata häntä, kertoo rikosylikonstaapeli Olli Kaituri.

Vielä ei ole selvillä, mitä mies teki autokannella. Poliisi on tavoittanut yhden ihmisen, joka näki miehen tulevan autokannelle yksin. Poliisi selvittää, onko varustamo laiminlyönyt joitain turvatoimia. Viking Line alkaa puolestaan tehdä onnettomuudesta omaa sisäistä selvitystä huomenna.

- Vastaavaa ei ole koskaan aiemmin tapahtunut, kertoo viestintäjohtaja Tuomas Nylund. Matkan aikana autokannella oleskelu on kielletty ja ovet ovat kiinni.

-Ne avataan puoli tuntia ennen satamaan saapumista ja matkustajia kehotetaan menemään autoille. Periaatteessa autokannelle voi mennä kuka vaan, Nylund sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.