Mainos

Ruotsin kuninkaan seksiseikkailuista uusia todisteita

Ruotsin kuninkaan Kaarle Kustaan väitetyt naisseikkailut ovat saaneet uusia ulottuvuuksia. Tänään kävi ilmi, että kuninkaan lähipiiri oli yrittänyt ostaa pahamaineisen yökerhonomistajan luovuttamaan salaa ottamansa arkaluontoiset kuvat miljoonilla kruunuilla. Aiheesta ilmestyy uusi kirja huomenna.

Ruotsi kohahti viime marraskuussa, kun kuningas Kaarle Kustaan väitetyistä naisseikkailuista julkaistiin häväistyskirja. Kuningas kommentoi kirjan tietoja leikkisästi metsästysretkensä yhteydessä, mutta epäily jäi kytemään.

Samassa yhteydessä kosteita juhlia kuninkaan seurueelle järjestänyt hämäräperäinen yökerhonomistaja Mille Marcovic kertoi ottaneensa vaivihkaa valokuvia arkaluontoisista tilanteista, joissa kuningas on pääosassa.

Tänään useat Ruotsin mediat julkaisivat salaa äänitettyjä keskusteluja, joissa kuninkaan ystävä Anders Lettström yrittää palkata tunnetun gangsterin ostamaan yökerhonomistajan kuvat ja lupauksen vaikenemisesta. Mille Markovicin mukaan kuvista oltiin valmiit maksamaan kymmeniä miljoonia kruunuja.

- Loppuvaiheessa puhuttiin 50 miljoonasta kruunusta, Markovic kertoo.

Kauppaa ei kuitenkaan syntynyt. Arkaluontoisia kuvia ostamaan tarjoutunut kuninkaan ystävä ei halunnut kommentoida asiaa ruotsalaistoimittajille tänä iltana. Sen sijaan yökerhoa pitänyt Markovic vilautti kuvia toimittajalle aikaisemmin päivällä sillä ehdolla, että tämä ei mainitse, kuka niissä näkyy.

Kuningashuone ei tänään suostunut kommentoimaan tietoja. Huomenna kohua on kuitenkin luvassa, kun aiheesta ilmestyy uusi kirja. Ruotsin kuningashuoneen aseman kannalta uusi julkisuus on kaikkea muuta kuin mairitteleva.

(MTV3)

Katso Kari Lumikeron juttu Tukholmasta (Kymmenen uutiset 19.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.