Mainos

Ruotsin kuninkaan seksikohu: "Naiset olivat alasti"

Kohu Ruotsin kuninkaan ympärillä ei ota laantuakseen. Eilen Kaarle Kustaan naisseikkailuista tuli lisää tietoa, kun Ruotsin mediat julkaisivat salaa äänitettyjä keskusteluja kuninkaan juhliin liittyvistä kuvista.

Eilen hämäräperäinen yökerhonomistaja Mille Marcovic kertoi puolestaan ottaneensa salaa valokuvia arkaluontoisista tilanteista, joissa kuningas on pääosassa. Tänään ruotsalaislehdet kertovat asiasta lisää.

– Kuningas on mukana kuvissa. Kuvien naiset ovat alasti. Ja yksi naisista esimerkiksi tarjoilee kokaiinia kaverilleen, Markovic sanoo Aftonbladet- lehdelle.

Myös ruotsalaislehti Expressen kertoo pääuutisissaan samoista skandaalikuvista. Lehden jutussa Markovic kertoo TV4:lle, että osa kuvissa esiintyvistä naisista on tunnettuja. Markovic näytti myös osaa kuvista TV4:n toimittajille.

– Kuvassa on kaksi naista, jotka harrastavat seksiä keskenään, ja miehet katselevat heitä.

Myös Aftonbladetin toimittajat ovat nähneet osan kuvista. Kumpikaan media ei pysty varmistumaan kuvien aitoudesta, mutta kuvat näyttävät toimituksien mielestä "uskottavilta ja huomiota herättäviltä".

Ruotsi kohahti viime marraskuussa, kun kuningas Kaarle Kustaan väitetyistä naisseikkailuista julkaistiin häväistyskirja "Den motvillige monarken". Tänään on luvassa uusi paljastuskirja "Den ofrivillige monarken", mikä on Ruotsin kuningashuoneelle kaikkea muuta kuin mairittelevaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.