Ruotsin euroviisuedustaja lähellä diskausta

Ruotsin viisuedustaja Loreen on joutunut ikävään tilanteeseen Azerbaidžanissa.

Loreen joutui viime yön lehdistötilaisuudessa hankalaan tilanteeseen. Loreen on Azerbaidžanissa osoittanut useaan otteeseen tukeaan ihmisoikeusaktivisteille. Laulajan toimintaa on kritisoitu maan hallituksessa asti.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan eilisessä lehdistötilaisuudessa yksi toimittaja kysyi Loreenilta tämän tapaamisista ihmisoikeusaktivistien kanssa ja mielipidettä maan ihmisoikeusasioista.

– Minussa on kaksi puolta, yksityinen ja ammatillinen. Tänään haluan säilyttää hyvän energian, joka tänne on saatu, Loreena vastasi.

Euroviisut eivät ole millään tavalla poliittinen tapahtuma, ja mikäli Loreen olisi vastannut kysymykseen, olisi hänen finaalipaikkansa ollut vaarassa. Loreenin vieressä istuneen entisen euroviisukilpailijan Christer Björkmanin mielestä laulajatar hoiti homman juuri niin kuin piti.

– Loreenhan ei ole kilpailussa yksityishenkilönä, vaan edustaa Ruotsia, eikä tämä kilpailu ole poliittinen, Björkman kehuu.

Loreen siis selvisi tilanteesta kuin vanha tekijä, ja hänet nähdään lauantaisessa finaalissa tavoittelemassa viisuvoittoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat