Mainos

Ruotsin Ensitreffit alttarilla täynnä draamaa: Osallistuja hankki henkivartijan ja vaatii sarjan lopettamista!

Ruotsin Ensitreffit alttarilla (Gift vid första ögonkastet) -sarjan toinen kausi nähdään AVAn tiistai-illoissa 15.11 alkaen. Suomessa osallistujat ovat olleet tyytyväisiä kokemukseensa, mutta Ruotsissa tilanne on päinvastainen.

Suomessa on nähty jo kolme kautta rakastettua Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa. Kausien aikana yhteensä yhdeksästä parista neljä on edelleen yhdessä. Julkisissa blogipostauksissaan osallistujat ovatkin kiitelleet tuotantoyhtiötä kokemuksestaan ja siitä, miten ohjelman tekeminen on hoidettu.

Ruotsissa tilanne on täysin päinvastainen, sillä ohjelmasarjan osallistujat ovat suorastaan nousseet barrikadeille kanavaa vastaan. Ruotsalaisten Ensitreffit alttarilla (Gift vid första ögonkastet) -tunnelmaa voi aistia tiistai-iltaisin AVAlla nähtävän naapurimaan toisen tuotantokauden kautta.

Huomaathan, että ruotsalaislähteiden artikkeleista saattaa käydä ilmi Ruotsin ohjelmakausien parien päätökset ja lopputulokset. Varo siis juonipaljastuksia linkkien takana.

Ruotsissa kuohui kesällä: Osallistujat vaativat ohjelman lopettamista

Ohjelmaformaatin rantautuminen Ruotsiin ei suinkaan sujunut kohutta. Sekä ensimmäisen että toisen kauden osallistujat ovat kritisoineet niin ohjelmaformaattia kuin tuotantoa.

Ensimmäisellä kaudella vuonna 2014 osallistujat valittivat, että heidän mielestä tuotanto ei ajatellut heidän parastaan. 

Näin ensimmäisellä kaudella mukana ollut Ellen Tejle kommentoi ohjelmaa Ruotsin radion haastattelussa.

– Ohjelma oli yksi elämäni pahimmista kokemuksista. Voin huonosti koko kauden ajan.

Radion nettisivujen mukaan Elleniä uhkailtiin ja hän koki ohjelman takia niin kovaa vihaa sosiaalisen median kautta, että hän joutui palkkaamaan itselleen henkivartijan.

SVT-kanavan dokumenteista ja lifestyle-ohjelmista vastaavan Peter Nyrénin mielestä on surullista, että ohjelmaan osallistuneet ovat kokeneet tilanteen noin ikäväksi. Hän vakuuttaa, että aiempien kausien osallistujien kokemukset vaikuttavat tulevaan. Kanava on vakuuttanut ottavansa oppia saamastaan kritiikistä.

Osallistujat ovat vaatineet myös ohjelman lopettamista. Avoimessa kirjeessä valitettiin monien voineen huonosti ihmiskokeilun jälkeen. "SVT:n ei pitäisi laittaa korkeita katsojalukuja osallistujien arvojen ja terveyden edelle", kirjeessä todettiin.

Kirjoittipa yksi ensimmäisen kauden osallistujista aikoinaan myös blogikirjoituksen, jossa hän toi esiin syitä, miksi ohjelmaan ei pitäisi hakea.

Kaikesta kohusta huolimatta Ruotsissa suunnitellaan parhaillaan kolmatta kautta, jonne haettiin osallistujia kesällä.

Huomaathan, että lähteiden artikkeleista saattaa käydä ilmi Ruotsin ohjelmakausien parien päätökset ja lopputulokset.

Näin Ensitreffti alttarilla -ohjelman kolmas kausi päättyi Suomessa. Katso parien päätökset jutun videoilta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA RUOTSI AVAlla tiistaisin klo 21.00. SUOMEN KOLMANNEN ENSITREFFIT-kauden jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.