Mainos

Ruotsalaisyhtiö osti Töölön Matkatoimiston toiminimen

Ruotsalaisyhtiö alkaa myydä vapaa-ajan matkoja Töölön Matkatoimiston nimellä ensi vuonna.

Ruotsalainen matkatoimisto Svenska Resegruppen on ostanut Töölön Matkatoimiston konkurssipesältä yrityksen toiminimet ja internetosoitteet. SRG ryhtyy tarjoamaan vapaa-ajan matkoja Töölön Matkatoimiston nimellä ensi vuonna.

Yhtiöllä on entuudestaan jo Suomessa internetmatkatoimisto Supersaver.fi, jonka rinnalle perustetaan nyt henkilökohtaista palvelua tarjoava matkatoimisto.

- Töölön Matkatoimisto on kuluttajatutkimusten mukaan ollut vuosikausia Suomen korkealaatuisin matkatoimisto. Nimeen liittyvä arvostus ja laadukkuus olivat yksi tärkeä syy kaupalle, SRG Suomen maajohtaja Mikko Vartiainen sanoo.

Noin sata henkeä työllistävällä Svenska Resegruppenilla on perinteisiä ja internetmatkatoimistoja Suomen ohella Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Töölön Matkatoimisto hakeutui konkurssiin toukokuun alussa. Nordea Rahoitus on aloittanut maksupalautukset niille Töölön Matkatoimiston asiakkaille, jotka maksoivat valmismatkansa rahoitusyhtiön kautta. Ensimmäiset kirjeet maksatusten aloittamisesta saapuivat kuluttajille viime viikolla.

Kuluttajavirasto on tähän mennessä käsitellyt matkatoimiston konkurssista noin 4000 hakemusta, joiden yhteissumma nousee kahteen miljoonaan euroon. Virastossa on vielä käsittelemättä noin tuhat hakemusta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.