Ruotsalaisnainen yritti tappaa avopuolisonsa: Tuhopoltti yhteisen asunnon ja myrkytti smoothien – "Hän toisteli minulle, että minun tulisi jatkaa juomista"

Ruotsalaisnaista syytetään murhan yrityksestä tapauksessa, jossa hän juotti avopuolisolleen esimerkiksi myrkkysmoothieta ja yritti sitten polttaa pariskunnan asunnon, uutisoi Expressen.

Tapauksen syyttäjän mukaan ennen asunnon tuhopolttamista nainen yritti myrkyttää avopuolisoaan useilla eri kemikaaleilla ja useita kertoja.

– Naisen avopuolison oli hakeuduttava hoitoon myrkytysoireita saatuaan. Väitän, että sekä puolison myrkyttämisellä että yhteisen asunnon tuhopolttamisella pyrittiin tappamaan mies, syyttäjä toteaa.

Esitutkinnassa kävi ilmi, että nainen yritti myrkyttää avopuolisoaan vähintään kolmella eri kerralla.

Terästi smoothien myrkkykasveilla

Poliisille mies kertoi, että yhdellä kerralla nainen oli kannustanut häntä juomaan litran valmistamaansa smoothieta. Juoman oli tarkoitus auttaa miestä pääsemään kuntoon.

– Ajattelin sen maistuvan oudolta, mutta hän toisteli minulle, että minun tulisi jatkaa juomista. Smoothie maistui suklaiselta ja oli täynnä möykkyjä. Epäilen, että se oli sekoitettu suklaanmakuiseen proteiinipulveriin. Join kuitenkin melkein kaiken, mies kertoo.

Vain muutamia minuutteja myöhemmin mies oli kertomansa mukaan alkanut oksentamaan. 

Naisen epäilläänkin terästäneen smoothieta myrkyllisillä kasveilla.

Otti miehen nimissä lainoja

Syyttäjän mukaan miehen selviytyminen sekä myrkytysyrityksistä että tuhopoltosta oli onnenkantamoinen.

Ruotsalaisnaista syytetään murhan yrityksen lisäksi myös useista petoksista. Nainen varasti miehensä identiteetin ja otti hänen nimissään useita lainoja ja luottoja sekä huijasi tältä vakuutusrahoja. 

Nainen on kiistänyt syyllisyytensä.

Lue myös:

    Uusimmat