Ruotsalaisnainen kertoo Obaman syntymäpaikan: "Siinä hän makasi Stigin vieressä"

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman todellisesta syntymäpaikasta on väännetty kättä viime aikoina. Obama itse esitteli turhautuneena syntymätodistuksensa ja katkaisi huhuilta siivet.

– Meillä ei ole aikaa tällaiselle hölynpölylle. Minulla on tärkeämpääkin tekemistä, Obama kommentoi.

Ruotsalainen Expressen-lehti antaa asialle omat todisteensa. Sen mukaan amerikkalaisella CNN-kanavalla pyörivä Anderson Cooper 360 -ohjelma jalkautti toimittaja Gary Tuchmanin Havaijille tutkimaan Obaman syntyperää.

Tuchman löysi ruotsalaissyntyisen Monica Danielssonin. 50 vuotta Havaijilla asuneen Danielssonin poika Stig syntyi vuonna 1961.

"Hän oli ihanan söpö"

Tuchman löysi syntymäilmoituksen paikallislehdestä. Sen mukaan Stig Waidelich syntyi päivää myöhemmin, 5. elokuuta, samassa sairaalassa kuin Barack Hussein Obama.

Monica Danielsson muistaa Obaman sairaalasta.

– Obama makasi Stigin vieressä, Danielsson sanoo lehdelle.

– Muistan, että hän oli ainut mustaihoinen lapsi siellä ja minun mielestäni hän oli ihanan söpö.

Danielsson on täysin varma, että kyseessä oli juuri Obama. Hän ei voi asiaa mitenkään todistaa, mutta on aina ollut varma, että kyseessä oli nykyinen presidentti.

– Kunpa minulla olisi ollut kamera mukana, hän harmittelee.

Kun Obamasta tuli presidentti, hän vain varmistui asiasta.

– Muistot ovat palanneet. Obama oli varsin urheilumielinen ja minun poikani oli hyvä tenniksessä. He pelasivat samassa paikassa, mutta Obama oli kiinnostuneempi koripallosta, hän sanoo.

Ehkä tämä päättää keskustelut presidentin alkuperästä.

Lue myös:

    Uusimmat