Ruotsalaismediat arvuuttelevat – tällainen on prinssi Alexanderin kuninkaallinen debyytti

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoinen esitellään ruotsalaisille mitä todennäköisimmin kansallispäivän juhlahumussa.

Ruotsin kansallispäivää juhlitaan kesäkuun kuudentena päivänä. Kansallispäivän perinteisiin kuuluu muun muassa avoimien ovien päivä Tukholman Kuninkaanlinnassa.

Tänä vuonna prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla on kunnia avata linnan ovet.

Kaksi vuotta sitten ovet avasivat prinsessa Madeleine ja herra Chris O’Neill. Uunituoreet vanhemmat käyttivät tuolloin tilanteen hyväksi, ja esittelivät esikoisensa, prinsessa Leonoren, ensimmäistä kertaa ruotsalaisille.

Ruotsalainen lehdistö aprikoikin nyt, toistavatko Carl Philip ja Sofia saman. Parin esikoinen, prinssi Alexander, on kansallispäivän aikoihin seitsemän viikon ikäinen.

Viimeisin kuninkaallinen debyytti oli prinssi Oscarin esiintyminen kuningas Kaarle Kustaan 70-vuotissyntymäpäivillä. Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kuopus esiteltiin tismallseen samalla tavalla kuin hänen isosiskonsa Estelle neljä vuotta aiemmin.

Madeleinen kuopus Nicolas sen sijaan esiteltiin lokakuussa 2015, kun hänet kastettiin. Hän oli tuolloin neljän kuukauden ikäinen. 

Prinssi Nicolaksen kastejuhla lokakuussa 2015. 

Lähde: SvenskDam

Lue myös:

    Uusimmat