Ruotsalaislehti: France Telecom pitää tarjousta auki

Ranskalainen teleoperaattori France Telecom pitää alustavan ostotarjouksen Telia Sonerasta voimassa kuun loppuun asti, kertoo talouslehti Dagens Industri. Yhtiöillä ei kuitenkaan ole ollut yhteyksiä sen jälkeen, kun Telia Sonera sekä yhtiötä omistavat Ruotsin ja Suomen valtiot torjuivat ostotarjouksen.

France Telecomista kerrottiin DI:lle, että tarjousaikaa on yksipuolisesti jatkettu kuun loppuun. Ellei yhtiö saa siihen mennessä "ystävällistä signaalia" Telia Sonerasta, se vetää tarjouksen takaisin.

Ostotarjouksen osake- ja käteismaksun yhdistelmää ei voi muuttaa, mutta käteishintaa on mahdollista nostaa niin, että kokonaishinta kohoaisi muutaman prosentin, sanoi France Telecomin talousjohtaja Gervais de Pellissier viime viikolla.

Telia Soneran mukaan yhtiöllä ei ole mitään uutta sanottavaa France Telecomin tarjouksesta. Telia Sonera ei ole saanut France Telecomilta uusia esityksiä.

Kesäkuun alussa tehdyssä ehdotuksessa France Telecom tarjosi Telia Sonerasta noin 30 miljardia euroa, joka maksettaisiin omilla osakkeilla ja käteisellä. Telia Sonera torjui alustavan tarjouksen suoraan aivan liian alhaisena.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat