Mainos

Ruotsalaislehdet viisufiaskosta: Voi itku!

Jos Suomen Kuunkuiskaajat eivät päässeet Euroviisuissa semifinaalia pidemmälle, Ruotsille Eurovision laulukilpailu 2010 oli taatusti järkytys. Ensimmäistä kertaa koko viisuhistorian aikana Ruotsi ei saanut kilpailijaansa finaaleihin. Ruotsin kilpailija Anna Bergendahlin This Is My Life hyytyi jo semifinaalivaiheeseen.

Ruotsin lehdistö ruoskii maataan ankarasti eilisen järkytyksen jäljiltä. Dagens Nyheterin otsikko semifinaalista ruotii viisuhäviön olevan "historiallinen epäonnistuminen".

Lehti ihmettelee huonoa menestystä, vaikka Bergendahlin esiintyminen oli "varmaa, eikä ongelmia tai kommelluksia sattunut". Lehden mukaan Bergendahlin olisi pitänyt olla kirkkaasti jatkossa - toisin kuin esimerkiksi Israelin Harel Skaatin, joka "lauloi nuotin vierestä". Ruotsalaiset voivat lohduttautua sillä, että jatkoon päässeen Azerbaidžanin edustaja Safuran kappaleen takana ovat ruotsalaiset lauluntekijät.

Bergendahl Aftonbladetille: "Mitä tein väärin?"

Aftonbladet uutisoi, miten viisuehdokas Bergendahl musertui tulosten jälkeen täysin. Hän itki vuolaasti ja hakeutui lähimpien ihmisten suojaan.

- Olen hyvin pahoillani ja pettynyt. Mietin vaan, mitä tein väärin, kertoo Bergendahl Aftonbladet-lehdelle.

Bergendahl lukkiutui lehden mukaan pitkäksi aikaa pukuhuoneeseen viisutiiminsä kanssa, eikä hän kyennyt antamaan haastatteluja lehdistölle.

Viisujen kuului olla 18-vuotiaalle Bergendahlille ovenavaus kansainvälisille markkinoille. Bergendahlin levy-yhtiön edustaja uskoo kuitenkin, että nuoren tytön pitkä ja menestyksekäs ura on vasta alussa.

(MTV3)

Lue myös:

Lue alkuperäiset jutut: Aftonbladet, Dagens Nyheter

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.