Mainos

Ruotsalaiset tylyinä puhelinmyynnille

Yli miljoonan ruotsalaisen kirjautuminen soittokieltopalveluun on pakottanut puhelinmyyntiyritykset muuttamaan toimintatapojaan.

Ruotsalaiset eivät halua, että heille kaupataan tuotteita puhelimitse. Jo 1,3 miljoonaa ruotsalaista on kirjautunut palveluun, joka kieltää puhelinmyyjiä soittamasta heidän puhelinnumeroonsa.

Nix-rekisterinä tunnettu palvelu sai viime vuonna useita satojatuhansia asiakkaita. Puhelinmyyntiä harrastavien yritysten on etukäteen tarkistettava, ettei heidän soittolistoillaan ole Nix-rekisteriin kirjattuja numeroita.

Soittokielto on pakottanut puhelinmyyntifirmat muuttamaan toimintatapojaan. Nyt yritykset keskittyvät entistä enemmän pitämään yhteyksiä vanhoihin asiakkaisiin, jotka eivät ole mukana soittokieltorekisterissä.

Rekisteröityminen käy kätevästi puhelimitse, minkä jälkeen asiakas saa postitse liittymislomakkeen. Kolmen kuukauden kuluessa myyntisoitot loppuvat, lupaa rekisteri, jonka virallinen nimi on Nix Telefon. Samalla periaatteella toimii myös postilaatikkoon kannettavien mainosten kieltorekisteri.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.