Mainos

Rumpukaraokessa voi paukuttaa sydämensä kyllyydestä

Penkki kohdalleen, kapulat oikein käteen ja paukuttamaan. Rumpukaraoke ei edellytä aikaisempaa soittokokemusta. Päivi Riuttamäelle rummut ovatkin uusi tuttavuus.

– Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta. En edes ole koskenut rumpupalikoihin koskaan. Tämä on ihan uusi kokemus.

Rumpukaraokessa soittimena ovat sähkörummut, joita tuore rumpali pääsee paukuttamaan saatuaan ensin oppia perusasioissa musiikkipedagogi Pasi Juvoselta.

Tuttujen hittien tahtiin

Alkuun päästään yksinkertaisilla rytmeillä. Soittajan päässä ovat kuulokkeet, joista hän kuulee tuttuja hittejä ja soittaa niiden mukana.

– Tämä tässä on mukavaa, kun ei tarvitse pelätä, että muut kuulee, kun soittaa väärin. Sehän kuuluu vaan tänne omaan päähän, Veli-Matti Laitinen nauraa.

Rumpukaraokessa jokainen voi löytää sisäisen rumpalinsa. Raili Mäkelällä rytmi on selkeästi veressä.

– Kun musiikki soi, niin jalka rupeaa naputtelemaan. Kai se rumpali siellä on sitten ollut. Nyt yritin kyllä päästellä ihan täysillä. Oli tosi kivaa!

AC/DC räjäyttää pankin

Vajaassa tunnissa aloittelevatkin rumpalit pääsevät takomaan todellisten rock-klassikoiden tahtiin. Rumpalien kuulokkeisiin jyrähtää Highway to Hell.

– Kyllä kun tuo AC/DC tuossa soi taustalla, niin tuntui siltä, että on itsenkin siellä vähän niin kuin sen kappaleen sisässä, Juha Knööppi kertaa tunnelmia.

Yhdessä soittamisessa on myös oma viehätyksensä.

– Me varmaan perustetaan oma bändi tässä sitten lopuksi. Tässähän tuli jo semmoinen ryhmähenki tunnin aikaan. Se oli minusta parasta, Eino Puranen tuumaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.