Ruisrock-lauantai myyty loppuun

Perjantaina alkava Ruisrock tarjoaa festarikonkareille mahdollisuuden verestää legendaarisimpia keikkamuistojaan - ainakin melkein. Festarin uutuus on tribuuttiteltta, jossa esiintyy pelkkiä coverbändejä. Ohjelmistoa on lainattu muun muassa Nirvanalta, Deep Purplelta ja System of a Downilta. Useiden bändien miehistöön kuuluu kotimaisia kärkikaartin muusikoita.

Perjantaille ja sunnuntaille on vielä jäljellä yhden päivän lippuja, mutta lauantai on myyty loppuun. Ruissaloon odotetaan kolmen päivän aikana yhteensä reilua 60 000:ta kävijää.

Perjantaina lavalle kipuavat muun muassa brittiläiset Saxon ja Editors, saksalainen teollisuusmetalliorkesteri Oomph! ja ranskalainen Phoenix. Illan päättää Lordi, jonka näyttävä tulishow alkaa puoliltaöin.

Lauantain kansainvälisiin artistivieraisiin kuuluvat muun muassa Mew ja Kashmir Tanskasta ja jenkkibändi New York Dolls. Kotimaisista suuruuksista esiintyvät esimerkiksi Negative, The Rasmus, Timo Rautiainen, Maija Vilkkumaa ja PMMP.

Sunnuntain avaa Rantalavalla soittava Nicole Willis and the Soul Investigators. Iltapäivällä musisoivat ainakin Teräsbetoni, Tiktak ja ruotsalainen The Cardigans. Päivän tähtien Morriseyn ja Toolin esiintymisajat on suunniteltu siten, että jalkapallofanit ehtivät keikkojen lisäksi nähdä finaalin tribuuttiteltan jättiscreeniltä. Loppuillan esiintyjiä ovat muun muassa The Crash, The Sounds ja The Bellrays.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat