Rubyn uusi elämä

Elämäniloisella, kymmeniä liikakiloja kantavalla Rubylla on pitkä tie edessään kohti terveempää elämää.

Ruby Gettinger on ainutlaatuinen nainen. Hän on oikea eteläisen charmin ruumiillistuma - iloinen, luotettava ystävä ja kanssaihmistensä inspiroija. Nyt hän on kuitenkin suuren, hampaankiristelyä ja luonteenlujuutta vaativan urakan edessä - useille kymmenille liikakiloille on annettava kyytiä, eikä aikaa ole liiemmin tuhlattavaksi!

Vaikka Ruby on kamppaillut painonsa kanssa läpi elämänsä, hän ei ole ikinä antanut sen lannistaa vauhdikasta sosiaalista elämäänsä. Kun lääkäri kuitenkin kertoi Rubylle, että painoa on hengen lähdön uhalla pudotettava ja pian, päätti nainen kääntää uuden lehden elämässään, ryhtyä tuumasta toimeen ja aloittaa kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin.

Ruby asuu Georgian Savannahissa ja rakastaa musiikkia, elokuvia ja nauttii ystäviensä seurasta. Ystävät ovatkin hänelle kuin perhettä. Kannustamassa Rubya pitkällä urakallaan ovat parhaat ystävät ja Rubyn elämän tukipilarit Jeff ja Georgia.

Ruby on valmis muutokseen, mutta mitä kaikkea se vaatii? Ruokavalion täysiremontti ja päivittäinen urheilu ovat tapoihinsa tottuneelle Rubylle haaste, jonka voittaminen vaatii niin hikeä kuin kyyneliäkin, mutta onneksi aina voi luottaa ystäviin ja nauramalla pääsee pitkälle!

Rubyn toinen tuotantokausi AVAlla 14.5.2011 alkaen lauantaisin klo 22.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja