Mainos

Rovio voitti lelualan Oscar-palkinnon

Peliyhtiö Rovio on voittanut arvostetun Property Of The Year -palkinnon lelumessujen vuotuisessa New Yorkin Toy Fair -päägaalassa. Lisäksi Mattell ja Rovio voittivat pääpalkinnon lautapelien sarjassa.

Rovion varatoimitusjohtaja, myyntijohtaja Harri Koponen on erittäin iloinen Rovion saamasta kunnianosoituksesta.

- Pääpalkinto tuli kahdesta eri kategoriasta, joista Property Of The Year on kaikkein tärkein. Se on yleinen kunnianosoitus kaikesta työstä mitä on tehty, pääpalkinto koko vuotuisessa lelugaalassa. Täällä ovat paikalla kaikki lelutoimittajat ympäri maailman, Koponen kertoo MTV3 Uutisille.

New York Toy Fair on perinteikäs lelumessu, jonne koko leluteollisuus kokoontuu kerran vuodessa jakamaan palkintoja ja tunnustuksia.

- Saimme ennen kaikkea alan sisäistä huomiota. Ennen palkinnonjakoa meitä vaan katsottiin, että "aijaa, teillä on näitä vihaisia lintuja". Ihmiset tietävät mikä Angry Birds on, mutta nyt myös leluteollisuuden eri toimijat haluavat kovasti tehdä meidän kanssa yhteistyötä.

- New York Toy Fair on tilaisuus, jossa leluteollisuus juhlistaa omaa toimintaansa. Se on kuin lelumaailman Oscar- tai Grammy-gaala, jossa kaikki toimijat ovat paikalla.

Koposen mukaan palkinto on kunnianosoitus Roviolle ja heidän työlleen.

- Kiitos etenkin meidän työntekijöille ja omistajille. Me olemme onnistuneet tekemään hyvää työtä koska meidät huomattiin alan toimesta tällä lailla. Tämä on hieno kunnianosoitus yhtiölle ja työntekijöille.

- Kyseessä on iso palkinto. Minun tietojen mukaan sitä ei aiemmin ole paljoa Pohjoismaihin tai Eurooppaan muutenkaan tullut, joten kyllä tässä juhlistamista on.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.