Mainos

Rottweiler puri toista koiraa ja miestä Porissa

Rottweiler-rotuinen koira puri toista koiraa ja sitä taluttanutta miestä Porissa eilen. Kumpikaan ei saanut vakavia vammoja.

Poliisin mukaan rottweiler oli juossut irrallaan puistossa. Puistossa oli ollut myös porilainen mies ulkoiluttamassa saksanpaimenkoiraansa. Rottweiler oli käynyt molempien kimppuun.

Poliisi ei ole vielä ehtinyt kuulustella kummankaan koiran omistajaa. Mahdollista on, että rottweilerin omistajan katsotaan syyllistyneen järjestysrikkomukseen, josta rangaistaan sakoilla.

Elimäellä oman perheen rottweiler raateli lapsen kuoliaaksi maanantaina.

Poliisi: Koira tappoi myös 1994

Espoon poliisi vahvistaa, että kaksiviikkoisen vauvan kuolema elokuussa 1994 oli koiran aiheuttama.

Rikoskomisario Jukka Kaski kertoi, että vuonna 1994 tehdyn kuolemansyyntutkimuksen mukaan vauva oli hengissä, kun staffordshirenbullterrieri hyökkäsi sen kimppuun. Tutkinnanjohtajana tuolloin toiminut Kaski perehtyi uudelleen asiakirjoihin STT:n pyynnöstä.

Suomen Kennelliitto kertoi STT:lle tapauksesta eilen. Kennelliiton tietojen mukaan vauvan kuolema johtui juuri koiran hyökkäyksestä.

Kennelliitto kertoi saaneensa uutisen johdosta yhteydenottoja Staffordshirenbullterrieriyhdistyksestä. Yhdistyksen mukaan koiralla "ei ollut mitään tekemistä perheen vauvan kuoleman kanssa, vaikka tapaus näin tuoreeltaan virheellisesti uutisoitiin." Rikoskomisario Kasken mukaan yhdistyksen väite ei pidä paikkaansa.

Samana vuonna tapahtui toinenkin koiran aiheuttama pienen lapsen kuolema. Syyskuussa 1994 sekarotuinen, husky-sukuinen koira raateli kuoliaaksi kaksivuotiaan pojan omakotitaloalueella Rovaniemellä. Koira oli kytkettynä koppiinsa. Koiran naapurissa asunut poika menehtyi vammoihinsa matkalla sairaalaan.

Vuoden 1994 jälkeen koira oli tappanut yhden ihmisen ennen Elimäen tapausta. Vuonna 2000 suurikokoista bullmastiffiä ulkoiluttanut 22-vuotias nainen menehtyi Tampereella, kun koira puri häntä kaulavaltimoon.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.