Mainos

Rotat valtaavat EU:n ministerineuvoston tiloja

Euroopan unionin päätöksiä säestää nykyään kodikas rapina, sillä ministerineuvoston tuliterään rakennukseen Brysselissä on muuttanut rottia. Asiasta kertoo belgialainen sanomalehti Le Soir, joka luettelee pitkän listan muitakin vikoja viime vuoden keväällä käyttöön otetussa mahtirakennuksessa.

Ravintolakeittiön hygienia on alle kaiken arvostelun, kylmätilat eivät ole kylmiä ja rottia vilistää kellarista aina viidenteen kerrokseen asti. Ilmastointi ei toimi, joten eräissä työhuoneissa saavutetaan saunamainen 35 asteen lämpötila. Talossa on hissikuiluja, joissa ei ole hissejä.

Ministerineuvoston uusi rakennus, nimeltään Justus Lipsius belgialaisen filosofin mukaan, tuli maksamaan kaksi miljardia markkaa. Vaaleanpunaisella graniitilla päällystettyä rakennusta oli piirtämässä yhdeksän arkkitehtia, jotka tuloksesta päätelleen eivät olleet puheväleissä keskenään.

Talossa pidetään EU:n ministerikokouksia, ja jäsenmaiden virkamiehet istuvat siellä yömyöhään kokouksissa miettimässä milloin mitäkin EU-integraation rakennuspalikkaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.