Rosie, 86, ei antanut periksi iälleen saati aviomiehelleen vaan toteutti unelmansa laskuvarjohypystä: "Teen mitä haluan"

86-vuotias yhdysvaltalaisnainen ei antanut periksi iälleen ja aviomiehelleen. Katso videolta, kuinka hän toteutti unelmansa hyppäämällä laskuvarjohypyn.

Rosie Johnson toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja hyppäsi laskuvarjohypyn 86-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi Arkansanin osavaltiossa. Päättäväinen Johnson tarttui epäröimättä tilaisuuteen.

– Aviomieheni ei koskaan antanut minun tehdä tätä. No, minulla ei ole enää aviomiestä, joten teen mitä haluan. Tämä on asia, jonka olen aina halunnut tehdä, Johnson kertoo.

Rouvan läheiset auttoivat unelman toteuttamisessa. Heidän mielestään Johnson on malliesimerkki siitä, kuinka elää täyttä elämää.

Täydellisen laskeutumisen jälkeen Johnson kuvaili kokemuksen olleen rauhallinen, kuin lentäisi lintuna taivaalla. Hän ryhtyi oitis suunnittelemaan seuraavaa laskuvarjohyppyään. Johnson aikoo omien sanojensa mukaan elää jokaisen päivän täysillä myös tulevaisuudessa.

Tapauksesta uutisoi CNN.

Lue myös:

    Uusimmat