Roseepippuri-suklaamousse

  • 2 liivatelehteä
  • 1 muna
  • 2 rkl sokeria
  • 2-3 rl suklaalikööriä (bayleys)
  • 50 g tummaa suklaata
  • 1 dl kermaa
  • roseepippuria

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon raastettu suklaa. Lämmitä suklaalikööri nopeasti ja sulata siihen vedessä liotetut liivakot. Jäähdytä seos ja kaada vaahdon joukkoon koko ajan vatkaten. Sekoita vaahtoa hitaasti. Kun se alkaa jähmettyä, sekoita kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon nopeasti ja varovasti. Jaa seos annosmaljoihin ja siirrä kylmään jähmettymään. Koristele ennen tarjoilua kermavaahdolla.

Resepti: Meri-Tuuli Lindström

Lue myös:

    Uusimmat