Mainos

Rosa Liksom nappasi myös Varjo-Finlandian

Rosa Liksom on saanut kirjallisuuden Finlandia-palkinnon lisäksi nyt myös Varjo-Finlandian. Akateeminen kirjakauppa jakoi perjantaina Varjo-Finlandiansa Liksomille, Christer Pursiaiselle ja Vilja-Tuulia Huotariselle.

Finlandia-ehdokkaista Akateemisen kirjakaupan asiakkaiden suosikiksi nousi kaunokirjallisista teoksista Rosa Liksomin Hytti nro 6.

Ostetuimman tietokirjan palkinnon vei Christer Pursiaisen opus Trotski. Lasten- ja nuortenkirjoista saman teki Vilja-Tuulia Huotarisen Valoa, valoa, valoa.

Vuoden 2011 myydyin kotimainen kaunokirjallinen esikoisteos oli Akateemisessa kirjakaupassa Satu Taskisen kirja Täydellinen paisti.

Varjo-Finlandia on Akateemisen kirjakaupan oma kirjallisuuspalkinto. Vuodesta 1990 alkaen palkinto on määräytynyt myyntilukujen perusteella eli sen saa Finlandia-ehdokaskirja, jota Akateemisen kirjakaupan myymälöissä on vuoden aikana myyty eniten. Tänä vuonna Varjo-Finlandialla alettiin palkita myös tietokirja- sekä lasten- ja nuortenkirjasuosikit. Palkinnon arvo on 1 000 euroa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.