RoPS:n kapteenilla toive finaaliin

Liigacupin finaalissa lauantaina kotikentällään HJK:n kohtaavan Rovaniemen Palloseuran kapteenin Antti Okkosen mukaan finaali kiinnostaa Rovaniemellä. Samalla hän kertoo toiveensa kevätkauden huipentumaan.

- Cup-tapahtumat ovat perinteisesti sytyttäneet ihmiset Rovaniemellä. Uskon, että erityinen tapahtuma on tiedossa. On hienoa päättää pre-season tällä tavalla.

Oman mausteensa finaaliin antaa se, että Rovaniemen keskuskentän pääkatsomo on remontissa. Näin käytössä on ainoastaan pääkatsomoa vastapäätä sijaitseva matala puukatsomo.

- Sinne mahtuu vain 800-900 ihmistä. Sen lisäksi väkeä on tulossa entisaikojen malliin kentän reunoille seisomaan. Uskon, että tunnelmaa riittää, Okkonen sanoo.

Liigacupin alkulohkon kahdesta kohtaamisesta toisen vei HJK ja toinen päättyi tasan. Molemmat olivat Okkosen mukaan pelillisesti erittäin tasaisia ja ympäripyöreitä.

- Toivon, että peli on parempaa kuin alkulohkokohtaamisissa. Varsinkin Talin hallissa vauhti oli todella kova, eikä keskikentällä ollut yhtään aikaa.

- Tasainen, taistelurikas ja intensiivinen peli on tiedossa nytkin, kumpi tahansa voi sen voittaa.

Voitolla olisi rovaniemeläisille iso merkitys.

- Pokaali on aina pokaali, vaikka voittopysti Liigacupissa onkin lautanen. Se olisi iso juttu seuralle, pelaajille ja faneille. Voittaja muistetaan ja merkitään historiankirjoihin, Okkonen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat