RoPS kaappasi superlupauksen ”A-maajoukkueen potentiaalinen pelaaja”

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tähtipelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy Veikkausliigaseura RoPS:n riveihin.

Hongasta Spartaks Jurmalaan vuoden 2014 helmikuussa siirtynyt Yaghoubi on ollut seura-asioidensa kanssa pattilanteessa. Peliuran pelastajaksi nousi Veikkausliigaseura RoPS, joka värväsi taitavan keskikenttämiehen riveihinsä ensi kauden kattavalla sopimuksella.

- Parin vuoden ajan olemme pyrkineet profiloitumaan sellaiseksi seuraksi, että tänne tulee sellaisia pelaajia joiden ura toivottavasti saa lisäpotkua meiltä. ”Mosa” kuuluu ehdottomasti sellaiseen ja vieläpä kotimaiseen kaartiin. Monella on tiedossa traagisetkin käänteet hänen peliurassaan ja me syvällä halulla haluamme olla tekemässä uutta nostetta hänen uralleen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kommentoi MTV Sportille.

Yaghoubi harjoitteli talvella HIFK:n kanssa, mutta katseet oli tuolloin vielä kiinnitetty peliuran jatkumiseen ulkomailla. Nyt Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja päätti hakea vauhtia uralleen Suomen Lapista.

- Mosaa monet pitää yhtenä U21-maajoukkueen potentiaalisimpana tulevaisuuden A-maajoukkuepelaajana. Itsellä on todella positiiviset kuvat hänestä mitä olen pelejä nähnyt maajoukkueessa ja Hongassa. Intohimo, aktiivisuus ja rohkeus mikä hänestä uhkuu ovat korkeaa luokkaa, Malinen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat