Roope Hintzin paluu aiheuttaa Dallas-valmentajalle päänvaivaa: "Vaikeita päätöksiä edessä"

Toista viikkoa sivussa NHL:n pudotuspeleistä ollut suomalaishyökkääjä Roope Hintz on lähellä paluuta Dallas Starsin miehistöön.

Hintz loukkaantui 13. toukokuuta Colorado Avalanchea vastaan pelatussa neljännessä lännen välieräottelussa. Häntä odoteltiin takaisin jo Edmonton Oilersia vastaan pelattavan konferenssin finaalisarjan toiseen osaan, mutta Stars sai vielä pärjätä ilman häntä.

Dallasin tasoitettua ottelusarjan voitot 1–1:een 3–1-kotivoitollaan päävalmentaja Peter DeBoer kertoi Hintzin tilanteen parantuvan päivä päivältä.

Stars on onnistunut paikkaamaan tähtihyökkääjänsä poissaoloa hyvin sapluunaan istuvilla täydennyksillä. Lauantaina 23-vuotias Ty Dellandrea vakuutti valmentajan hypättyään kaukaloon ensimmäistä kertaa yli kolmeen viikkoon.

– Roope on todella lähellä paluuta, joten meillä on vaikeita päätöksiä edessämme, DeBoer kommentoi sarjan siirtyessä seuraavaksi Edmontoniin.

– Uskon kuitenkin, että ryhmämme ymmärtää sen, että jos he pääsevät kentälle, he antavat kaikkensa. Jos eivät pääse, he ovat valmiina, kun kutsu käy.

Lue myös:

    Uusimmat