Ronski iltapuku paljasti Beyoncén takapuolen, katso kuvat!

Beyoncé Knowles ei selvästi vältellyt huomiota New Yorkissa järjestetyssä arvokkaassa iltapukugaalassa asuvalintansa perusteella.

Laulaja Beyoncé Knowles, 30, oli valinnut New Yorkissa järjestettyyn arvokkaaseen gaalaan ylleen iltapuvun, joka paljasti ronskisti hänen takapuolensa.

Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations' 2012 Costume Institute -gaalassa viihtynyt laulajatar oli valinnut illaksi ylleen Givenchyn rohkean iltapuvun. Beyoncé on selvästi innoissaan siitä, että hän sai pudotettua raskauskilonsa vauhdilla, puku ei nimittäin jättänyt paljon arvailujen varaan laulajattaren vartalosta.

Mustin näyttävin strassein ja kimaltein kirjailtu iltapuku oli hyvin tyköistuva ja ommeltu läpikuultavasta harsomaisesta kankaasta. Vaikka mustansävyisessä iltapuvussa oli näyttävä violetti laahus, keräsi katseet eittämättä laulajattaren takapuoli – joka näkyi nimittäin selvästi harsomaisen kankaan läpi.

Voisi uskoa, että takapuolen paljastava iltapuku olisi epämukava päällä, sillä harva toivoo kaikkien katseiden kiinnittyvän yksinomaan juuri takapuoleen. Beyoncé ei selvästi ollut asiasta kuitenkaan moksiskaan. Laulajatar nimittäin käänsi oma-aloitteisesti selkänsä kuvaajille, jotta he onnistuisivat ikuistamaan onnistuneesti mekon alta pilkottavan takapuolen.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja