Ronn "Ridge" Moss on ikinuori hurmuri – katso kuvat vuosien varrelta

Kauniit ja rohkeat -näyttelijänä suomalaisten tietoisuuteen tullut Ronn Moss näyttää vielä 61-vuotiaanakin nuorelta hurmurilta.

Kauniit ja rohkeat -näyttelijä Ronn Moss, 61, kävi Suomessa kolmepäiväisellä visiitillä elokuussa 2013 mysteeriprojektinsa tiimoilta. Mies myös vihjaili paluusta Suomeen vielä kuluvan vuoden aikana. Ikinuori hurmuri tunnetaan parhaiten Kauniit ja rohkeat -tv-sarjan naistenmies Ridge Forresterina, joka poistui suomalaisten tv-ruuduista huhtikuussa 2013.

Mutta mikä on hurmurimiehen ulkonäön salaisuus? Ronn Moss vieraili MTV3:n Huomenta Suomi -lähetyksessä tiistaina 20. elokuuta ja paljasti samalla, miten mies pitää itsensä nuorekkaan näköisenä.

– Syön pääsääntöisesti terveellistä ruokaa, paljon vihanneksia ja hedelmiä. Ja juon vettä. Ennen kaikkea juon paljon vettä. Harrastan tietysti myös paljon liikuntaa. Harrastatteko tekin? Moss tenttasi MTV3:n viihde- ja lifestyletoimittajia.

Matkallaan mies ylisti MTV3:n uutistoimitukselle muun muassa suomalaisia naisia ja suomalaista organisoituneisuutta. Viimeksi mies vieraili Suomessa 2005, mutta uusi visiitti on luvassa mahdollisesti jo kuluvan vuoden aikana. Moss on käynyt Suomessa myös vuonna 1993.

Katso kuvagalleria Ronn Mossista vuosien varrelta

AVA

Kuvat: Getty Images, Lehtikuva, MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja