Ronn Moss ylistää suomalaisfanejaan – katso video

Kauniit ja rohkeat -näyttelijä tapasi runsaasti faneja Suomen-vierailullaan.

Näyttelijä-laulaja Ronn Moss saapui yllättäen vierailulle Helsinkiin viime viikonloppuna. Edellisen kerran Ridge Forresterin roolista tunnettu mies nähtiin suomessa kahdeksan vuotta sitten.

– Tällä kertaa tunnelma ihmisten kanssa oli intiimimpi. Se on hyvä tunne, salaista projektia Suomessa kuvannut Ronn Moss kuvaili MTV3.fille.

Kolme päivää Helsingissä viettänyt näyttelijä nähtiin nauttimassa jalkapallo-ottelusta yhdessä Salatut elämät -näyttelijöiden kanssa. Paikalla olivat ainakin Seppoa näyttelevä Jarmo Koski, Tale Taalasmaana tunnettu Emil Hallberg ja Elias-hahmon takana oleva Petteri Paavola.

– Tapasin heidät kaikki ensimmäistä kertaa. He vaikuttivat hyvin mukavilta. Ihmiset, joita tapasin ja joiden kanssa työskentelin, olivat todella upeita.

Kaunarit-tähden mukaan koko reissu on ollut hyvin mieleenpainuva, sillä hän on ensimmäistä kertaa täällä ilman Ridgen roolia.

– Tämä on uutta elämää minulle, ja se tuntuu hienolta. Nyt keskityn musiikkiin, elokuviin ja ohjaamiseen. Se on todella erilaista, kuin viimeiset 25 vuotta ovat olleet. Olen elänyt 25 vuotta alter egona Ridge Forresterin elämää. Tämä uusi vaihe elämässäni tuntuu hienolta, ja olen onnellisempi kuin olen koskaan ollut, Moss sanoi.

Suomalaisten suosikkinäyttelijä on saanut osansa fanituksesta, vaikka häntä ei ollakaan nähty ruudussa hetkeen.

– Tapasin monia suomalaisia faneja. Ihmiset ovat olleet hyvin innostuneita, ihania ja kunnioittavia. Olen huomannut suomalaisten olevan hyvin kohteliaita. Pidän siitä, Ronn totesi.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat