Ronn Moss nähty Yoko Onon keikalla – kuva

Kauniista ja rohkeista tuttu komistus nauttii Helsingin tarjonnasta tyylikkäässä, mutta useimmille varmasti jo melko tutuksi käynneessä vaatetuksessa.

Näyttelijä Ronn Moss viettää tällä hetkellä aikaa Suomessa ja on tuttu näky useissa tapahtumissa. Parhaillaan mies viettää aikaa muusikkona ja taiteilijana tunnetun Yoko Onon keikalla.

Tähti viihtyy selkeästi Suomessa ja Moss onkin kuvattu muun muassa jalkapallo-ottelussa ja Suomeen saapuessaan Helsinki-Vantaanlentokentällä. Tarkimmat lukijat saattavat huomata miehen mieltymyksen vaaleaan nahkatakkiin, joka nähdään tähden yllä melkein jokaisessa kuvassa.

Mies viettää ahkerasti aikaa Suomessa, mutta varsinaista syytä tähden vierailuun ei ole paljastettu. Moss on kuitenkin vihjaillut olevansa täällä työprojektin tiimoilta.

Ridge-hahmona suosituksi tullut näyttelijä on pukenut Onon ja Thruston Mooren keikalle ylleen nahkatakin lisäksi myös väritykseltään hempeän kaulahuivin sekä pyöreät aurinkolasit. Useat fanit ovat jo saapuneet paikan päälle, mutta vielä saattaa nähdä vilauksen Kauniit ja rohkeat -tähdestä hänen poistuessaan keikalta.

(MTV3 )

Lue myös:

    Uusimmat