Romanttista vai laittoman limaista? Poliisi pysäytti naisen, jota piti "liian kauniina" – tunnusti rakkautensa sakkolapulla

Uruguaylainen poliisi on joutunut sisäisen tutkinnan kohteeksi pysäytettyään autoilijan vailla minkäänlaista perusteltua syytä.

Miespuolinen poliisi oli pysäyttänyt ajoneuvon nähtyään sen ratin takana omasta mielestään hyvännäköisen naisen. Kaiken lisäksi poliisi kirjoitti naiselle "sakon", jossa rikkeeksi mainittiin liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja tarkemmaksi selitykseksi "ylenpalttinen kauneus yleisellä tiellä".

Ja oikein alleviivatakseen pysäytyksen todellista syytä, poliisi tunnusti sakkolapussaan myös rakkauttaan pysäyttämäänsä naiseen.

Kuva perusteettomasta sakkolapusta, tai siis epätoivoisesta flirttailuyrityksestä, on kiertänyt sosiaalisessa mediassa laajalti.

Sosiaalisessa mediassa poliisin toimintaa on sekä hehkutettu että kritisoitu. Osan mielestä kyseessä oli poliisilta hauska ja kekseliäs tapa ilmoittaa olevansa kiinnostunut, kun taas monet pitivät toimintaa törkeänä ja limaisena.

Katso kuva poliisin kirjoittamasta "sakosta" alta.​​​​​​​

​​​​​​​Poliisia odottaa todennäköisesti hyllytys tai ainakin väliaikaisesti toimistohommat. Irtisanominenkaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Lähde: The Drive, ABC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja