Mainos

Romanttinen puhelu syvyyksistä: Kaivosmies kosi vaimoaan

Puhelinyhteyden avaaminen chileläisten kaivosmiesten ja ulkomaailman välille on mahdollistanut myös rakkaudentunnustusten välittämisen.

Chileläisen El Mercurio –lehden mukaan kaivoksessa loukussa oleva kaivosmies Esteban Rojas kosi ensipuhelussaan vaimoaan Jessica Yáñezia, jonka kanssa hän on ollut naimisissa jo 25 vuotta. Pari vihittiin kuitenkin aikoinaan ainoastaan siviilissä ja nyt Rojas toivoo liitolle myös kirkollista siunausta.

Rojas ilmoitti elämänkumppanilleen haaveistaan kirkkovihkimiseen jo aiemmin kaivoksesta toimitetun kirjelappusen välityksessä, mutta vasta nyt hän pääsi sanomaan sen ääneen.

- Olin huolissani koska ajattelin, että hän ei ehkä mainitsisi asia uudelleen, mutta (puhelussa) hän sanoi, että menisimme naimisiin kirkossa. Hän kysyi, olenko jo valinnut hääpuvun. Totta kai vastasin että menemme naimisiin, sanoi onnellinen tuore morsian puhelun jälkeen uutiskanava CNN:n mukaan.

Häitä pidetään näillä näkymin aikaisintaan joulukuussa, kunhan sulhanen on saatu takaisin maanpinnalle.

Siviili- ja kirkkovihkimisen yhdistäminen on yleistä katolilaisessa Latinalaisessa Amerikassa. Pelkän siviilivihkimisen suosio on kuitenkin kasvanut, sillä siviiliavioliiton voi purkaa, kun taas katolilaisille kirkollisen liiton mitätöiminen on hyvin hankalaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.