Romain Grosjeanin toistaiseksi piiloon jäänyt vamma vaatii leikkaushoitoa

Marraskuun lopussa ajetun Bahrainin F1-kilpailun onnettomuudessa loukkaantunut Romain Grosjean joutuu leikkaushoitoon vasemman kätensä vammojen hoitamiseksi. Kyse ei kuitenkaan ole palovammojen korjaamisesta.

Grosjean sai palovammoja molempiin kämmenselkiinsä, mutta oikean käden siteistä hän pääsi eroon jo viime viikolla.

– Pystyn jo elämään lähes normaalisti oikean käteni kanssa. Ainoa ongelma on, että sitä särkee aika paljon tässä kylmässä säässä, Grosjean totesi RTL-kanavalle.

Sen sijaan vasemman käden toipuminen kestää pidempään. Grosjean arvioi, että palovammojen pitää antaa vielä kolmisen viikkoa parantua. Käteen tuli myös nivelsidevamma, joka vaatii leikkaushoitoa.

– Joka päivä tulee pieniä voittoa. Ensimmäinen on se, etten tarvitse 99,9 prosentin varmuudella ihonsiirtoa. Lisäksi olen saanut pikkusormeni jo pois paketista, Grosjean kertoi.

– Minun pitää kuitenkin mennä tällä viikolla leikkaukseen, koska peukalon nivelside repeytyi irti, joten se tietää neljästä kuuteen viikkoa paikallaan oloa peukalolle.

Grosjean on osannut suhtautua vakavaan turmaansa jo huumorimielellä. Hän osaa silti olla onnellinen, ettei mitään pahempaa sattunut.

– Olen vitsaillut kavereideni kanssa, ettei minusta tule seuraavaksi ainakaan käsimallia, mutta rehellisesti sanottuna tämä ei ole mitään siihen verrattuna, mitä onnettomuudessa olisi voinut tapahtua, Grosjean myönsi.

Lue myös:

    Uusimmat