Mainos

Rölli-animaation tuotantoon mukaan myös saksalaisyhtiö

MRP Matila Röhr Productions on allekirjoittanut yhteistuotantosopimuksen saksalaisen Greenlight Media -tuotantoyhtiön kanssa suunnitteilla olevasta Röllin sydän -animaatioelokuvasta.

Saksalainen Greenlight Media -tuotantoyhtiö lähtee mukaan suomalaiseen Röllin sydän -animaatioelokuvaan. MRP Matila Röhr Productions allekirjoitti yhteistuotantosopimuksen saksalaisyhtiön kanssa Cannesin elokuvajuhlilla. Berliiniläinen Greenlight Media on erikoistunut animaatioihin ja luontodokumentteihin.

- Röllille kansainvälinen sopimus arvostetun eurooppalaisen tuotantoyhtiön kanssa on merkittävä läpimurto. Sopimus takaa Rölli-animaation leviämisen myös Pohjoismaiden ulkopuolelle, tuottaja Marko Röhr toteaa.

Röllin sydän -elokuvan animoinnin on määrä alkaa ensi syksynä. Elokuvan ensi-ilta on vuoden 2007 loppupuolella. Pitkän animaatioelokuvan tuotantobudjetti on viisi miljoonaa euroa.

Röllin sydän perustuu Rölli-hahmon isän Allu Tuppuraisen tarinoihin, joista ohjaaja Pekka Lehtosaari on muokannut elokuvakäsikirjoituksen. Muun muassa lukuisia Disneyn piirrettyjen suomenkielisiä versioita ohjannut Lehtosaari ohjaa myös Röllin sydämen. Röllin äänenä esiintyy Allu Tuppurainen. Elokuvan hahmot on luonut piirtäjä Janne Kopu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.