Rojut koppaan - koti kirkkaaksi

Koti kirkkaaksi -ohjelmassa hankkiudutaan eroon turhasta rojuista ja kuoritaan esiin puhtautta kiiltävä sisustuskokonaisuus.

Amerikassa jo yhdeksättä kautta esitettävä Koti kirkkaaksi (Clean House) aloittaa AVAlla toisen tuotantokautensa. Kyseessä on kodin muuttumisleikki, jossa käsistään näppärä muodonmuutostiimi yhdessä talon omistajien kanssa kauppaa ylimääräiset rojut, siivoaa pölyn kattamat nurkat ja päivittää pinnat ja mööpelit kauniiksi sisustuskokonaisuudeksi.

Ohjelmaa juontaa Niecy Nash, joka tunnetaan Yhdysvalloista useista TV-sarjoista, joista tunnetuin lienee naisen pysyvä rooli sarjassa Reno 911! Niecyn muodonmuutostiimi koostuu pihakirppiksen järjestäjistä Allen Lee Haffista ja Sean McEwenista, järjestelijä Linda Koopersmithista ja Tanya Whitfordista sekä sisustussuunnittelija Michael Moloneysta (tuttu mm. Hurjaremontti-sarjasta).

Jokainen jakso alkaa muutoksen kohteen ja perheen esittelyllä.Tiimeineen Niecy rohkaisee perhettä myymään kodistaan kaiken, millä ei ole todellista funktiota - porkkanana täysin uusi kodinsisustus.

Turhat tavarat kootaan pihakirppikseen ja tuotot hyödynnetään remonttibudjetissa. Omaan kotiin on helppo rakastua uudestaan, kun näkökenttä on järjestyksessä ja puhdas!

Koti kirkkaaksi AVAlla 30.5.2011 alkaen maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.15.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja