Rohkeita värejä uudessa kodissa – ostiko supermalli tämän luksustalon?

Huippumalli Heidi Klum on vihdoin siirtynyt eteenpäin hänen ja ex-mies Sealin asuttamasta kartanosta.

Heidi Klum on huhujen mukaan ostanut Bel Airista upean kartanon 7,2 miljoonalla eurolla. Muodin huipulle -sarjaa juontava Klum osti talon Emmy-palkitulta kirjoittaja-tuottajalta Ed Weinbergerilta ja hänen vaimoltaan, jotka rakennuttivat talon vuonna 2000.

Yli tuhannen neliömetrin talossa on kuusi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, mediahuone, viinikellari, kuntosali/tanssistudio. Lisäksi vierestä löytyy kahden auton autotalli, jonka yläkerrassa on itsenäinen, yhden makuuhuoneen asunto. Pihalta löytyy suurikokoinen uima-allas.

Hulppean talon värimaailma on rohkea. Huoneista löytyy niin oranssinpunaista, turkoosia kuin kirkkaanpinkkiä ja vaaleammanpunaistakin. Aika näyttää, aikooko Klum tehdä räikeille väreille jotain vai viihtyykö hän lapsineen ja poikaystävänsä Martin Kristinin kanssa kirkkaiden värien keskellä.

Klum osti yhdessä ex-aviomiehensä Sealin kanssa – hieman ennen pariskunnan eroa – kahdeksan makuuhuoneen ja yhdeksän kylpyhuoneen lukaalin Brentwoodista. Vielä ei ole tiedossa, aikooko kaunotar myydä epäonnistuneesta liitosta muistuttavan talon.

LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja