Mainos

Rockin kerma mukana Tulikaste-levyllä

Kesällä julkaistun Tulikaste-albumin esiintyjälista on komeaa luettavaa. Mukana ovat mm. YUP, Apulanta, Lemonator ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus. Levyn tuotto käytetään Youth Against Drugs -yhdistyksen ehkäisevään huumetyöhön.

Youth Against Drugs määrittelee itsenä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomaksi elämänsuojeluyhdistykseksi. Yhdistys tekee vapaaehtoisvoimin ehkäisevää huumetyötä nuorten parissa.

Tulikaste-albumin taustahahmo ja kokoaja on YAD:n toiminnassa mukana oleva Trio Niskalaukauksen pomo Timo Rautiainen.

-Saimme levylle mukaan ne artistit jotka halusimmekin. Vain kaksi bändiä ei syystä tai toisesta pystynyt osallistumaan hankkeeseen, Timo Rautiainen kertoo.

-Siellä on viidentoista sävellyksen joukossa mielenkiintoisia kappaleita. Kuten Apulannan Tunnit-remix ja YUP:n Hokkus pokkus Piippulaan, jotka ovat ennenjulkaisematomia, Rautiainen sanoo.

Hangosta Sodankylään

Levyn materiaalin YAD sai käyttöönsä korvauksetta, ja levyn tuotto tilitetään lyhentämättömänä YAD:n paikallisosastojen toimintaan. Osastoja on tällä hetkellä 26 eri puolilla maata. YAD näkyy festareilla, konserteissa, kouluissa ja nuorisotiloissa.

-YAD:lla on festareilla infopisteitä. Niihin riittää festariyleisön joukosta aina vierailemaan vitsinikkareita, mutta niinhän se pitä ollakin, Rautiainen naureskelee.

-Huumevalistus ei saa olla liian päällekäyvää eikä moralisoivaa, Niskalaukaus-pomo lisää.

Timo Rautiainen pyytää kaikkia niitä, jotka ovat kannabis-tuotteiden laillistamisen kannalla, vielä kerran harkitsemaan mielipidettään.

-Suomessa on riittävästi ongelmia jo alkoholinkin takia. Miksi siihen rinnalle pitäisi tuoda muita aineita tuottamaan lisää vahinkoa, Mikkelin Pallokissojen entinen juniorimaalivahti ihmettelee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.