Mainos

Rockfestivaalit luottavat kotimaisiin tähtiin.

Turun Laituri-festivaalit avaavat parhaillaan kesän rocktapahtumat. Tänä vuonna kotimaisten artistien vetovoima on entisestään voimistunut.

Festarit


Turun Laituri-festivaaleilla on tähänkin asti luotettu suomalaisiin nimiin, mutta toki rockkesä tarjoaa myös ulkomaisia huippunimiä kuten Oasis, Tina Turner ja Bon Jovi.

Jonna Tervomaa on yksi niistä kotimaisista nimistä, joka täytti ainakin toissayön pääklubin Laituri-festivaaleilla. Kolmastoista Turun kaupunkifestifaali jatkaa aiemmalla linjalla. Kotimaisuus on nyt valttia muuallakin, vaikka päänimi on usein ulkomailta.

-Suunta on sellanen, että mieluummin kova kotimainen kuin pieni ulkolainen, arvioi promoottori Rainer Koski Ruisrockista.

Tänä kesänä rockfestivaalien tarjonta painottuu kotimaisiin, esimerkiksi Hassisen Kone nähdään juhannuksena Joensuussa.

Toki ulkomailtakin tulee muutamia kovia nimiä konsertoimaan, kuten Tina Turner ja Bon Jovi, mutta varsinaisten festivaalien esiintyjälista on ehkä kovin kolmekymmentä vuotta täyttävässä Ruisrockissa, jonka budjettikin liikkuu 9 miljoonan tuntumassa. Oasis, Iron Maiden ja Lou Reed taannevat yleisömenestyksen, vaikka kallis dollari syö muidenkin juhlien esiintyjäbudjettia.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.