Rock-tähden tyttöystävä suunnittelee Angelina Jolien hääpuvun!

Lehden mukaan L'Wren Scott on valittu suunnittelemaan Angelina Jolien hääpuku.

Angelina Jolie, 37, ja Brad Pitt, 48, suunnittelevat häitä. Puoli vuotta sitten kihlautunut pariskunta kertoo vihdoinkin menevänsä naimisiin kuuden lapsensa takia, mutta tarkkaa hääpäivää ei ole vielä paljastettu.

Grazia-lehden mukaan Jolie on jo valinnut hääpuvulleen suunnittelijan. Amerikkalainen muotisuunnittelija L'Wren Scott, on saanut kunnian luoda näyttelijättärelle unelmien morsiuspuvun.

– Angelinaa lähestyivät maailman parhaat muotisuunnittelijat, mutta kuuluisuuden palkkaaminen ei kiinnosta häntä. Kaikista tapaamistaan suunnittelijoista L'Wren ymmärtää parhaiten hänen vartaloaan ja tekee vaatteita pitkille ja hoikille naisille, kuten Angelina, lähde kertoo lehdessä.

37-vuotias näyttelijätär on aiemminkin käyttänyt Scottin luomia asuja elokuvien ensi-illoissa. Scott, joka on seurustellut Mick Jaggerin kanssa 10 vuotta, on suosittu muotisuunnittelija näyttelijöiden keskuudessa.

– Angelina halusi jonkun, joka ei ole tunnettu juuri hääpukujen suunnittelijana.

Julkkispari avioituu Ranskassa?

Jolien ja Pittin häiden yksityiskohtia ei ole paljastettu medialle, mutta arvioidaan, että pariskunta menee naimisiin tilallaan Etelä-Ranskassa

Hääkoruja Jolie ei ole vielä valinnut, mutta sormessa hänellä tulee kimmeltämään Pitt suunnittelema kymmenen karaatin ja arviolta 250 000 dollarin arvoinen kihlasormus.

Jolien kolmansien häiden morsiuslook tulee eroamaan hieman hänen aiemmista tyyleistään. Vuonna 1996 avioituessaan näyttelijä Jonny Lee Millerin kanssa Joliella oli yllään mustat muovihousut ja valkoinen t-paita, johon oli kirjoitettu tulevan aviomiehen nimi verellä.

AVA

Lähde: Grazia, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja