Robin Williamsin tytär palasi Twitteriin – otti kantaa kiusaamiseen

Elokuussa kuolleen näyttelijä Robin Williamsin tytär Zelda Williams jätti sosiaalisen median kiusaamisen takia.

Näyttelijä Robin Williams löydettiin kuolleena kotoaan 11. elokuuta. Williamsin 25-vuotiaalle tyttärelle isän kuolema oli kova paikka, eikä sitä helpottanut häiriköiden käyttäytyminen.

Zelda sai häiriköiltä ilkeitä viestejä muun muassa Twitterin kautta ja päättikin elokuussa poistua sosiaalisesta mediasta joksikin aikaa.

– Olen pahoillani. Minun olisi pitänyt nousta yläpuolelle. Poistan tämän laitteistani hyvin pitkäksi aikaa, ehkä ikuisiksi ajoiksi. Aika kertoo. Hyvästi, Zelda kirjoitti Twitteriin elokuussa.

Nyt Zelda on kuitenkin tehnyt paluun Twitteriin. Hän kirjoitti Twitter-tililleen lyhyen ja ytimekkään viestin ”kiitos”.

Samalla hän myös ohjasi seuraajansa Tumblr-blogipalvelun tililleen. Sieltä löytyi Zeldan levittämä sanoma. Hän lainasi Williamsin kanssa Isä sisäkkönä -elokuvassa näytelleen Harvey Fiersteinin sanoja:

–  Älä koskaan anna kenenkään kiusata sinua hiljaiseksi. Älä anna muiden tehdä sinusta uhria. Määrittele itse elämäsi ja itsesi, älä annan kenenkään tehdä sitä puolestasi.

Zeldan twiitti on kerännyt yli 5600 suositusta ja sitä on jaettu uudelleen yli 3000 kertaa. Monet fanit ovat myös kirjoittaneet Zeldalle rohkaisevia kommentteja.

Zelda Williams on Robin Williamsin vanhin lapsi hänen liitostaan Marsha Garces Williamsin kanssa. 

Robin Williams menehtyi elokuussa kotonaan todennäköisesti itsemurhan seurauksena. Williams oli kuollessaan 63-vuotias.  Williamsin virallinen kuolintodistus paljasti, että miehen tuhkat ripoteltiin hänelle rakkaan San Franciscon lahden ympäristöön heti kuoleman jälkeisenä päivänä. 

Lue myös:

    Uusimmat